Rólunk

Az LS COMPUTER (Linear Stage Zrt.)1996-ban kezdte meg működését az informatikai piacon, fő tevékenysége kezdetben szoftver fejlesztés, egyedi szoftverek készítése karbantartása fejlesztése volt. 1998 májusától a cég tulajdonosi köre két új taggal bővült és megkezdte LS COMPUTER néven a kiskereskedelmi üzleti tevékenységét. A Linear Stage Zrt. 100%-ban magyar tulajdona biztosítja vevőkörünknek a megbízhatóságot és a hosszútávú együttmüködést.

Az LS COMPUTER tevékenysége szoftverek, notebookok, munkaállomások, szerverek, hálózati eszközök, egyszóval informatikai felszerelések értékesítése, illetve szervizelése. Fő filozofiánk mindig a lehető legjobb minőség elérése. Ezt munkatársaink folyamatos képzésével biztosítjuk. Cégünk több gyártónál is kiemelt partneri státuszban van amit a lenti minősítéseink is bizonyítanak.

Tevékenységi körünket folyamatosan bővítjük a saját kiépítésű számítógépeken, szervereken keresztül egészen az informatikai rendszerek kiépítéséig. Szolgáltatásaink dinamikusan fejlődtek a piaci szereplők, megrendelők által velünk szemben támasztott elvárásokkal, követelményekkel. Jól képzett szakembergárdánk komplett rendszerek tervezését, kiépítését, átalánydíjas karbantartását, szervizelését és akár helyszíni hibaelhárítását is vállalja. Évente növekvő és visszatérő vevőkörünk bizonyítja megbízhatóságunkat. Leendő és meglévő megrendelőink esetében is törekszünk a gyors, pontos, magas színvonalú, megbízható szolgáltatások nyújtására, legyen szó kereskedelemről vagy szolgáltatásról.